شما اینجا هستید

پذيرش بدون آزمون دانش آموختگان ممتاز كارشناسي ساير دانشگاهها در مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه صنعتي اصفهان در سال 1398

دانشگاه صنعتي اصفهان  بر اساس دستورالعمل اجرايي آيين نامه پذيرش بدون آزمون استعداد درخشان شماره 9186/س مورخ 25/2/1397 رئيس سازمان سنجش و آموزش كشور، جهت پذيرش بدون آزمون سال تحصيلي 99 - 1398، از بين دانش آموختگان ممتاز مقطع كارشناسي پيوسته ورودي سال تحصيلي 95-94  ساير دانشگاههاي دولتي در مقطع كارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد.

ضرروت دارد واجدين شرايط حداکثر تا تاريخ  31/3/98  نسبت به ثبت نام از طريق سامانه گلستان اقدام نمايند .

پذيرش قطعي داوطلبين پس از بررسي درخواست‌ها  در نيمه تابستان 1398 اعلام خواهد شد  .

مشاهده نتايج بررسي:

خواهشمند است جهت اطلاع از نتيجه بررسي و يا اطلاعيه هاي بعدي مجددا" به وبگاه  مرکز تحصيلات تکميلی و يا وبگاه دانشگاه صنعتي اصفهان مراجعه فرماييد.